Fördelarna med en energirik fruktkorg Uppsala

En frisk och kry personal med en hög energinivå under hela dagen är just det som företag letar efter. Varför inte därför fullända kontoret med hjälp av en inbjudande fruktkorg Uppsala! Hos ett fruktbud kan du teckna ett abonnemang och få fruktkorgar levererade till kontoret så att personalen har enkel tillgång till hälsosamma godsaker alla dagar i veckan. Med fri frakt och utan bindningstid är det verkligen en bra deal.

Därför bör det alltid finnas frukt på jobbet

Det finns sannerligen många goda anledningar till att ha en fruktkorg Uppsala ståendes på kontoret, och du är möjligtvis bekant med i alla fall några av dem. Genom att äta frukt dagligen får man i sig hälsosamma fibrer och vitaminer samtidigt som risken för hjärt- och kärlsjukdomar minskar. Ett tilltuggsbord med en utsökt fruktkorg Uppsala är dessutom betydligt nyttigare än choklad eller liknande alternativ.

Friskare personal leder till ett bättre arbetsflöde, högre arbetsmoral och helt enkelt gladare anställda. Samtidigt bidrar en fruktkorg med en finare look och ett trevligt intryck som får kontoret att kännas mer inbjudande. När allt är sagt och gjort kommer du därför att tacka dig själv om du tecknar ett fruktabonnemang redan idag!

Välj din korg med omsorg

Vad en fruktkorg Uppsala består av beror på vilken korg du väljer och vilket fruktbud du satsar på. En standardkorg brukar ha stor variation i form av bland annat äpplen, bananer, päron, vindruvor och liknande.

Det är dock inte ovanligt att lyxiga korgar även erbjuds till de som vill ha fler samt lite mer exklusiva frukter att välja mellan. Värt att veta är att standardkorgen och premiumkorgen inte alltid innehåller ekologisk frukt, så om du garanterat vill ha 100 % ekologisk frukt finns det ofta en EKO-korg att vända dig till.