Fönsterfilm för ett snyggt intryck och effektivt insynsskydd

Det som uppskattas med fönsterfilm är att ditt hem både skyddas mot nyfikna blickar och att du samtidigt ger dina fönster en unik look som är tidlös och utomordentligt prisvärd. Istället för att lägga tid och pengar på att byta ut hela fönster har fönsterfilm blivit en enkel och effektiv lösning som ger samma effekt till ett mycket lägre pris. Satsa på fönsterfilm eller solfilm för att uppnå det resultatet som du är på jakt efter: allt och lite till hos Foliekniven.se.

Hur fönsterfilm används

Fönsterfilm är primärt till för att få lite avskildhet och undvika att grannar och förbipasserande främlingar kan titta direkt in genom fönstret. Fönsterfilm är lätt som en plätt att applicera, och du behöver inte oroa dig för att det ska bli dyrt.

Det är upp till dig vilken sorts fönsterfilm som faller dig i smaken, och medan vissa täcker hela fönstret finns det andra varianter som har särskilda halvt genomsiktliga mönster. Fönsterfilm kan du antingen använda därhemma eller exempelvis på ett caféfönster eller liknande plats som ska se lite extra fin ut.

Hur solfilm används

På tal om film som ger insynsskydd kan även solfilm dras nytta av till detta ändamål under dagtid. Solfilm påminner om den effekten som solglasögon erbjuder, fast det ligger istället som en hinna över fönstret. Den farliga UV-strålningen kan på så vis inte ta sig in, och du slipper samtidigt att bekymra dig för besvärlig hetta under sommarhalvåret.

För ypperlig effekt kan du ta beslutet att till exempel ha solfilm vid köksfönstret där solen ligger på medan du använder dig av frostad fönsterfilm i badrummet. Möjligheterna är dock nästintill gränslösa!